Sitemap | Zoeken | Contact  | English - Engels  

Credits

De algemene informatie en biologie over pinguïns kwam tot stand dankzij verschillende mensen, die ik hier dan ook wil bedanken.

Een groot stuk van de informatie baseert op de boeken " Was ist Was - Pinguine" en " Die Welt der Pinguine- Überlebenskünstler in Eis und Meer" van de heer Boris Culik (het tweede in samenwerking met de heer Rory Wilson), die me de toestemming gaven om deze boeken te vertalen en op te nemen, waarvoor m'n dank.

Verder mag ik ook de informatie van de website van Peter en Barbara Barham gebruiken, die voor een stuk baseert op het boek "The penguins" van Tony Williams. Ook hiervoor m'n dank.

Tevens stelde ook de heer Dave Houston z'n informatie en foto's ter beschikking.

De heer Kevin Schafer gaf me ook de toestemming om zijn prachtige fotos te gebruiken. Natuurlijk ook hiervoor oprechte dank.
Voorzover ik foto's van bovenvermelde personen gebruik, heb ik deze steeds met © vermeld.
Dat geldt ook voor alle foto's van andere personen, die me toestemming gaven om ze te gebruiken: Elizabeth Burtt, Ingrid De Sloovere, Anneke VanderMeer, Julie Robinson, Arno Vlooswijk, Dr. Knieriem, Armin Rose, Rory Wilson, i-bird.com, Rutger Geerling, en nog enkele meer.


© 2001 - 2008 by Hedwig Reunes-Vanhaevre. All rights reserved.
Niets hiervan mag worden gecopiëeerd, gereproduceerd of verspreid, in gelijk welke vorm (ook geen eigen homepage), zonder voorafgaandelijke toestemming van de webmaster, Hedwig Reunes-Vanhaevre, Belgium.

Daar ik al sinds jaren alles over pinguïns verzamel, hoort daar natuurlijk ook veel bij uit pinguïn cyberspace-land. Tijdens m'n rondreizen door cyberspace vond ik vele prachtige dingen, die ik eenvoudig niet kon weerstaan. Voor zover ik weet zijn de "uitgeleende" ook vrij verkrijgbaar, en diegene die "copyrighted" zijn, heb ik vermeld. Er zijn ook originele creaties van mezelf. Ik hoop dat je van alle kan genieten.
Moesten er zijn die niet gecrediteerd zijn en dit wel zouden moeten, stuur me dan aub een E-mail Ook als ik onverwacht toch foto's gebruikt heb, waar een link moet toegevoegd worden en dit niet is gedaan, gelieve dit te melden.
© Pinguins info  |   2000-2021